Xviihde.com - Info

Xviihde.com antaa sinulle mahdollisuuden olla suorassa videoyhteydessä ja samalla chattailla tuhansien uskomattoman seksikkäiden mallien kanssa.

Sinulla on mahdollisuus muodostaa hyvinkin intiimi suhde suosikkimalliesi kanssa privaatti-videochattien kautta. Aluksi voit tutustua esiintyjiin katselemalla heidän profiileja, jotka useimmiten sisältävät runsaasti mallien itse kuvaamia videoita ja kuvia.

Kauttamme löydät malleja, jotka ovat valmiit tyydyttämään kaikki mahdolliset fantasiasi ja fetissisi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jokainen esiintyjä valitsee oman minuuttiveloituksensa ja maksat vain ajasta, jonka vietät hänen kanssaan.

Valittuasi haluamasi mallin, voit siirtyä oikeaan liveyhteyteen hänen kanssaan. Minuuttiveloitus alkaa vasta siitä, kun sopiva malli löytyy, hyväksyt hänen taksansa, ja nautinnollinen livekamera sessio on valmis käynnistymään.

Aito Livelähetys

Tarjoamme euroopan kattavimman, amatööri-livekameravalikoiman. Ulkomaisten mallien lisäksi linjoilla on myös suomalaisia malleja ja määrä kasvaa koko ajan. Live malleja on linjoilla jatkuvasti useita satoja. Livelähetykset toimivat kaikissa selaimissa, myös IPhone käyttäjät, mukaanlukukien käyttäjät joiden selain ei tue Flash-sovelluksia, on huomioitu.

Linjalla on esiintyjiä joka makuun, haluun ja fetissiin. Palvelu on anonyymi ja turvallinen, suojattu vahvalla SSL-salauksella: Esiintyjä ei saa sinusta mitään tietoja. Esiintyjä näkee vain anonyymin nimimerkin. Voit seurata hänen esiintymistään, chattailla vapaasti tai esittää hänelle toiveitasi ja fantasioitasi.

Voit myös valita tirkistely-tilan, jolloin esiintyjä ei tiedä että katselet häntä...

Esiintyjälista

Listauksessa näkyy vain kulloinkin "online" tilassa olevat esiintyjät. Halutessasi voit myös katsella offline-tilassa olevien esiintyjien profiileja ja mediagallerioita. Voit luoda myös suosikkilistoja omista suosikkimalleistasi.

Esiintyjälista päivittyy noin minuutin välein ja uusia esiintyjiä tulee online-tilaan jatkuvasti.

Maksullinen sisältö

Voit ladata tunnuksellesi katseluaikaa verkkopankilla, puhelimella, laskulla ja myös osamaksulla. Kaikki maksutapahtumat on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoidettavaksi. Puhelinlaskussasi, tiliotteellasi tai luottokorttilaskussasi ei näy mitään tähän palveluun viittaavaa. Voit huoleti katsella sisältöämme, tieto siitä pysyy salassa.

Ilmainen sisältö

Meillä voit rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Rekisteröityminen avaa sinulle valtavan sisältötarjonnan: mm. kaikki live-esiintyjien kuva- ja videogalleriat ovat katseltavissa ilmaiseksi. Riittää että olet kirjautunut sisään.