Usein kysyttyä livekameroista

Mikä ihmeen Live?

Xviihde.com on aito livelähetys suoraan esiintyjien tietokoneilta. Useimmat esiintyjät ovat tavallisia ihmisiä, jotka joko hakevat jännitystä elämäänsä tai jopa seuraa kameran välityksellä. Liveyhteys on aina aito, nauhoitteita ei sallita!

Mitä tarvitsen livekameran katseluun?

Livekameroiden tekniikka on suunniteltu toimimaan mahdollisimman monenlaisilla laitteistokokoonpanoilla. Selainlaajennuksia ei välttämättä tarvitse, kuvayhteys toimii vaikkei selain tukisi Flash-formaattia ollenkaan. Parhaan katseluelämyksen saa kuitenkin, kun tietokoneeseen on asennettu Flash-laajennus. Mikäli sitä ei tietokoneellasi jostain syystä vielä ole, voit ladata sen ilmaiseksi: Lataa Adobe Flash-Player

Kuinka nopean nettiyhteyden tarvitsen?

Normaali, nykyaikainen nettiliittymä riittää vallan mainiosti.

Voinko liittää oman kamerani jotta esiintyjä näkee minut?

Useimmat esiintyjät hyväksyvät CAM to CAM yhteyden. Mikäli sinulla on oma kamera ja haluat lähettää omaa kuvaasi esiintyjälle, onnistuu se napin painalluksella heti kun olet aloittanut liveyhteyden valitsemaasi esiintyjään. Ohjelmistomme hoitaa loput.

Toimiiko liveyhteys myös mobiililaitteilla?

Liveyhteys toimii useimmilla älypuhelimilla ja tableteilla täysin moitteetta.

Paljonko liveyhteys maksaa?

Liveyhteys on minuuttihinnoiteltu ja riippuen esiintyjästä, minuuttikohtainen hinta vaihtelee välillä 1,60€ - 2,25€. Esiintyjien videot ja kuvagalleriat ovat katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Miten voin maksaa?

Aloittaaksesi sinun on rekisteröidyttävä palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit koska tahansa ladata rahaa tunnuksellesi.

Meillä voit maksaa kaikkien pankkien verkkomaksulla, puhelimella, laskulla ja myös osamaksulla. Kaikki eri maksuvaihtoehdot on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoidettavaksi, eikä maksajien tiedot välity meille. Puhelinlaskussasi tai tiliotteellasi ei myöskään näy mitään tähän palveluun viittaavaa. Voit huoleti katsella sisältöämme, tieto siitä pysyy salassa.

Palvelun käyttö on täysin anonyymiä, valitsitpa sitten minkä tahansa monista maksuvaihtoehdoistamme.