Palvelun käyttöehdot: 1.1.2018

Rekisteröityessään henkilön ja palveluntuottajan välille syntyy sopimus, joka on voimassa tässä määriteltyjen ehtojen mukaisesti.

1. Käyttäjä ja rekisteröityminen

Käyttäjäksi voi rekisteröityä ainoastaan 18-vuotta yksityishenkilö. Hyväksymällä palvelun ehdot, käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.

2. Käyttäjän tunnistaminen

Mikäli käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun muutoin kuin tekstiviestillä, voi hän myös antaa toimivan ja vain hänen hallussaan olevan sähköpostiosoitteen liitettäväksi käyttäjätunnukseen rekisteröimisen yhteydessä. Käyttäjän niin pyytäessä, hänelle voidaan lähettää hänen salasana ko. rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseensa.

Mikäli käyttäjä epäilee kirjautumistietojensa joutuneen kolmannen osapuolen haltuun, on hän velvollinen viipymättä ottamaan yhteyttä ylläpitoon ja ilmoittamaan tunnuksensa väärinkäytöstä.

3. Palveluntuottajan velvollisuudet

Palveluntuottaja huolehtii, että käyttäjän henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Palveluntuottaja vastaa omien järjestelmiensä tietoturvan ylläpitämisestä sellaisella tasolla, jota voidaan pitää ammattimaisena, ja viranomaisten antamien säännösten, ohjeiden ja suositusten mukaisena.

4. Ilmaiset palvelut

Palveluun voi rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Palvelun sisältö on käytettävissä ilmaisilla tunnuksilla rajoitetusti. Palveluntuottaja saa rajoittaa tiettyjen sisältökokonaisuuksien käyttöä ilmaisilla tunnuksilla.

Ilmaiseksi rekisteröitynyt käyttäjä voi ladata tunnukselleen rahaa yleisimmillä maksutavoilla.

6. Laskutus ja maksaminen

Kaikki sivustolla tapahtuvat maksutapahtumat on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoitoon. Tunnukselle voi ladata rahaa/katseluaikaa tekstiviestillä, puhelimella, luottokorteilla ja verkkopankilla. Riippuen käyttäjän luottoluokituksesta, voi käyttäjä maksaa tilauksensa myös jälkikäteen.

9. Käyttäjätilin sulkeminen ja sopimuksen purkautuminen

Mikäli
- käyttäjä niin itse pyytää
- käyttäjä rikkoo käyttöehtoja tai palveluntuottajalla on todennäköinen syy epäillä käyttäjän tunnusta käytettävän palveluntuottajalle vahingollisella tavalla
- palveluntuottajalla on syytä epäillä käyttäjän antaneen vääriä tietoja itsestään
- palveluntuottaja huomaa tarkistuksissaan että käyttäjä on alaikäinen

10. Käyttäjätietojen oikeellisuus

Käyttäjä ymmärtää että väärien ja harhaanjohtavien tietojen antaminen on suomen rikoslain mukaan rangaistava teko.

11. Copyright © 2018 Xviihde.com & Ink Media Inc.

Kaikki palvelusta ladattavissa oleva materiaali on tarkoitettu vain käyttäjän omaan käyttöön. Kaikenlainen levittäminen, kopiointi ja muunlainen julkinen esittäminen on ehdottomasti kiellettyä.